Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

baxarika

Μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά είναι φυσικά αγροτικά προιόντα που παράγονται κυρίως στις τροπικές ζώνες και που χρησιμοποιούνται ευρύτατα (αν και σε μικρές ποσότητες) στην καθημερινή διατροφή του ανθρώπου. Δεκάδες χρήσεις, άπειροι συνδυασμοί και ένα ατελείωτο ταξίδι αρωμάτων και φαντασίας, τα καθιστούν απαραίτητα σε κάθε μαγειρική απόπειρα!
Στο παρελθόν αποτελούσαν ίσως τα πολυτιμότερα εμπορεύματα και για τον έλεγχο του εμπορίου μπαχαρικών έγιναν πολλοί πόλεμοι, καθώς και η ανακάλυψη της Αμερικής (στο δρόμο….για τις Ινδίες) είναι μέσα στα πολλά γεγονότα που συμπληρώνουν τις ‘πιπεράτες’ ιστορίες των μπαχαρικών.
Σήμερα αντιθέτως είναι εξόχως διαδεδομένα και οικονομικά. Δεν λείπουν από την συλλογή κάθε εραστή της κουζίνας.
Πλέον ακόμη και τα ποιο εξοτικά μπαχαρικά προσφέρονται παντού και χρησιμοποιούνται ακόμη και για χειροτεχνία.
Η εταιρεία με παρουσία στον χώρο από το 1976, επιλέγει ελέγχει επεξεργάζεται, συσκευάζει  και διανέμει μία μεγάλη γκάμα μπαχαρικών με πολλάπλές συσκευασίες.
Η προσπάθεια για κάλυψη των αναγκών για τους επαγγελματιές (Catering) άλλα και τους οικιακούς καταναλωτές (Retail) συνεχίζεται με σκοπό την ανώτερη δυνατή ποιότητα στην σωστή τιμή (Value for money).
Ευχαριστούμε τους καταναλωτές και τους πελάτες μας για την προτίμηση τους. Η επιβράβευση τους μας δίνει τα όπλα για να συνεχίσουμε. 

miloi

 

Μείγματα μπαχαρικών

Μέσα από την χρόνια ενασχόληση μας με το αντικείμενο έχουμε αναπτύξει μία μεγάλη γκάμα μειγμάτων, μόνο με φυσικά υλικά,  προσφέροντας ευκολία και οικονομία στην χρήση τους. Οι συνταγές είναι δοκιμασμένες και φυσικά αναπτύσονται συνεχώς και νέα μείγματα για να καλύψουν όλο και περισσότερες ανάγκες.