Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Μερίδα σαλέπι αυτούσιο φάκελος 5γρ

Περισσοτερες Οψεις

Μερίδα σαλέπι αυτούσιο φάκελος 5γρ

2,80 €
Product Code: ΜΙΛ-608018
Botanical Name: Orchis mascula
Barcode: 5203837904595
Καθαρό Βάρος: 5 γρ
Υπολογιζόμενο Βάρος Αποστολής: 0.0100 κιλά
Η κοινή ονομασία «σαλέπι» αναφέρεται στη σκόνη που προέρχεται από τους βολβούς ενός είδους άγριας ορχιδέας που ευδοκιμεί στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Είναι ένα ρόφημα θερμαντικό, προληπτικό του κρυολογήματος και της γρίπης και αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό του στομάχου και γενικότερα του γαστρεντερικού συστήματος.

Περιέχει μια κολλώδη ουσία, τη βασσαρίνη, που όταν βράσει δίνει αυτό το άριστο μαλακτικό κατά του βήχα και όλων των παθήσεων του αναπνευστικού, του στομάχου και των εντέρων.

ΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΕΠΙ ΤΡΙΜΜΑ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΦΑΚ 5g
Η κοινή ονομασία «σαλέπι» αναφέρεται στη σκόνη που προέρχεται από τους βολβούς ενός είδους άγριας ορχιδέας που ευδοκιμεί στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Είναι ένα ρόφημα θερμαντικό, προληπτικό του κρυολογήματος και της γρίπης και αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό του στομάχου και γενικότερα του γαστρεντερικού συστήματος. Περιέχει μια κολλώδη ουσία, τη βασσαρίνη, που όταν βράσει δίνει αυτό το άριστο μαλακτικό κατά του βήχα και όλων των παθήσεων του αναπνευστικού, του στομάχου και των εντέρων. ΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΕΠΙ ΤΡΙΜΜΑ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΦΑΚ 5g

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Call For Price Όχι