Ρίγανη Τρίμμα

Ρίγανη Ελληνική Τρίμμα
Βοτανολογική Ονομασία:Origanum vulgare
Περιγραφή

Η ελληνική ρίγανη θεωρείται η καλύτερη παγκοσμίως, λόγω του κλίματος, και λόγω της φυσικής επιλογής του φυτού.

Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως ως μπαχαρικό στα τρόφιμα, σε σαλάτες, σάλτσες, για τους προσδώσει μοναδικό άρωμα και υπέροχη γεύση. Επίσης η χρήση της στο μαρινάρισμα του κρέατος, θεωρείται απαραίτητη καθώς το εμπλουτίζει με φυτικές ίνες.

Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και ως αφέψημα.

Η «Ρίγανη Μπαγκατζούνης» είναι ένα αμιγώς φυσικό προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις των καταναλωτών και αποτελεί ένα ξεχωριστό άρτυμα για εύγεστα Μεσογειακά πιάτα.

Περισσότερα...

Το αιθέριο έλαιό της είναι ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς. Το ριγανέλαιο είναι πόσιμο αιθέριο έλαιο και η δοσολογία του είναι μία σταγόνα σε λίγο νερό ή σε ένα φλιτζάνι τσάι, χυμό, γάλα. Μπορείτε επίσης να καταναλώνετε μία σταγόνα ριγανέλαιο σε μια κουταλιά ελαιόλαδο 2-3 φορές ημερησίως.

Η ρίγανη (Origanum vulgare) είναι αρωματικό θαμνώδες φυτό της Μεσογείου. Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα αρχαία χρόνια και υπάρχουν αναφορές σε όλους τους αρχαίους φυσιοδίφες. Η εταιρία μας φρόντίζει ώστε η καλλιέργεια η συγκομιδή του φυτού, καθώς και όλα τα στάδια επεξεργασίας (κοπή, ξήρανση, διαλογή, συσκευασία) να γίνονται με απολύτως ήπιο και φυσικό τρόπο, όπως και στην αρχαιότητα.

Έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα του τελικού προϊόντος και η μεγάλη συγκέντρωση αιθέριου ελαίου και δραστικών ουσιών (καρβακρόλη).

Διαθέσιμες Συσκευασίες

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ανά σελίδα

Φθίνουσα Ταξινόμηση
ανά σελίδα