Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Εστραγγον pet βάζο 35γρ

Περισσοτερες Οψεις

Εστραγγον pet βάζο 35γρ

2,86 €
Product Code: ΜΙΝ-208060
Botanical Name: Artemisia dracunculus
Barcode: 5203837208600
Καθαρό Βάρος: 35 γρ
Υπολογιζόμενο Βάρος Αποστολής: 0.0900 κιλά
Η αψιθιά χρησιμοποιείται κυρίως για τον αρωματισμό ποτών-κυρίως του βερμούτ και διαφόρων λικέρ, στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική αλλά και στην φαρμακοποιία. Είναι γνωστό ότι το αψέντι, πικρό γιατρικό/ορεκτικό του πεπτικού, λειτουργεί ως διεγερτικό της πέψης αλλά σε μεγάλες ποσότητες δρά τοξικά για το νευρικό σύστημα.

Τα συστατικά που του χαρίζουν την χαρακτηριστική πικρή και δριμεία γεύση είναι τα πτητικά έλαια σεσκιτερπένια, λακτόνες και θυιόνη, η πικρή ουσία γκριντελίνη, φλαβονοειδή, ταννίνες, πυρίτιο, πολυακετυλένια και υδρόξυκουμαρίνες. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κατά την εγκυμοσύνη γιατί ως διεγερτικό της μήτρας μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο έμβρυο.

ΕΣΤΡΑΓΓΟΝ ΒΑΖΟ 12χ35ΓΡ.
Η αψιθιά χρησιμοποιείται κυρίως για τον αρωματισμό ποτών-κυρίως του βερμούτ και διαφόρων λικέρ, στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική αλλά και στην φαρμακοποιία. Είναι γνωστό ότι το αψέντι, πικρό γιατρικό/ορεκτικό του πεπτικού, λειτουργεί ως διεγερτικό της πέψης αλλά σε μεγάλες ποσότητες δρά τοξικά για το νευρικό σύστημα. Τα συστατικά που του χαρίζουν την χαρακτηριστική πικρή και δριμεία γεύση είναι τα πτητικά έλαια σεσκιτερπένια, λακτόνες και θυιόνη, η πικρή ουσία γκριντελίνη, φλαβονοειδή, ταννίνες, πυρίτιο, πολυακετυλένια και υδρόξυκουμαρίνες. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κατά την εγκυμοσύνη γιατί ως διεγερτικό της μήτρας μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στο έμβρυο. ΕΣΤΡΑΓΓΟΝ ΒΑΖΟ 12χ35ΓΡ.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Call For Price Όχι