Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Ροζέ πιπέρι Γυάλινο Βάζο 20γρ

Περισσοτερες Οψεις

Ροζέ πιπέρι Γυάλινο Βάζο 20γρ

2,85 €
Product Code: ΜΙΝ-208055
Botanical Name: Shinus Terendinthifollus
Barcode: 5203837901754
Καθαρό Βάρος: 20 γρ
Υπολογιζόμενο Βάρος Αποστολής: 0.1600 κιλά
Αποτελείται από ώριμους καρπούς του φυτού Shinus Terendinthifollus της οικογένειας Piperaceae. Ο φλοιός του είναι πικρός ο οποίος εσωκλείει ένα μικρό σπυρί και έχει διάμετρο 0,5mm. Επεξεργάζεται με ξήρανση και διατηρείται άμεσα ώστε να διατηρηθεί το χρώμα του.

Το rosse πιπέρι παράγεται κυριώς στην Βραζιλία από έναν πιπεράτο σχίνο που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το γνωστό μας μαυροπίπερο.

Εχει γεύση διακριτική, γλυκιά και ελαφρώς πικρή. Το ροζέ πιπέρι κατά κανόνα δεν μαγειρεύεται, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως ως διακοσμητικό και αρωματικό σε σαλάτες και άσπρες σάλτσες.

Είναι είναι ένα αρωματικό απαραίτητο που χρησιμοποιείται πάντοτε ολόκληρο και σχεδόν ποτέ τριμμένο.
Αποτελείται από ώριμους καρπούς του φυτού Shinus Terendinthifollus της οικογένειας Piperaceae. Ο φλοιός του είναι πικρός ο οποίος εσωκλείει ένα μικρό σπυρί και έχει διάμετρο 0,5mm. Επεξεργάζεται με ξήρανση και διατηρείται άμεσα ώστε να διατηρηθεί το χρώμα του. Το rosse πιπέρι παράγεται κυριώς στην Βραζιλία από έναν πιπεράτο σχίνο που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το γνωστό μας μαυροπίπερο. Εχει γεύση διακριτική, γλυκιά και ελαφρώς πικρή. Το ροζέ πιπέρι κατά κανόνα δεν μαγειρεύεται, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως ως διακοσμητικό και αρωματικό σε σαλάτες και άσπρες σάλτσες. Είναι είναι ένα αρωματικό απαραίτητο που χρησιμοποιείται πάντοτε ολόκληρο και σχεδόν ποτέ τριμμένο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Call For Price Όχι