Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Μουστάρδα Επιτραπέζια σκόνη φάκελος 1000γρ

Περισσοτερες Οψεις

Μουστάρδα Επιτραπέζια σκόνη φάκελος 1000γρ

9,35 €
Product Code: ΧΥΜ-108002
Η μουστάρδα σε μορφή πούδρας παρασκευάζεται αναμιγνύοντας άσπρους και μαύρους σπόρους μουστάρδας που τρίβονται μαζί. Το μίγμα περνάει από λεπτό τουλπάνι και εν συνεχεία μπορεί να προστεθεί λίγο σταρένιο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι ή άλλο μπαχαρικό για να δώσει τα επιθυμητά αρώματα και γεύσεις.

Η μουστάρδα σκονη πρέπει να έρθει σε επαφή με το νερό για να απελευθερώσει την γεύση της. Γι' αυτό πριν χρησιμοποιηθεί πρέπει να την ανακατάψουμε με λίγο νερό, γάλα ή ξύδι κι αφού αφήσουμε το μίγμα για λίγο να το προσθέσουμε στο φαγητό.

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚ. 8χ1000ΓΡ.
Η μουστάρδα σε μορφή πούδρας παρασκευάζεται αναμιγνύοντας άσπρους και μαύρους σπόρους μουστάρδας που τρίβονται μαζί. Το μίγμα περνάει από λεπτό τουλπάνι και εν συνεχεία μπορεί να προστεθεί λίγο σταρένιο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι ή άλλο μπαχαρικό για να δώσει τα επιθυμητά αρώματα και γεύσεις. Η μουστάρδα σκονη πρέπει να έρθει σε επαφή με το νερό για να απελευθερώσει την γεύση της. Γι' αυτό πριν χρησιμοποιηθεί πρέπει να την ανακατάψουμε με λίγο νερό, γάλα ή ξύδι κι αφού αφήσουμε το μίγμα για λίγο να το προσθέσουμε στο φαγητό. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΣΚΟΝΗ ΦΑΚ. 8χ1000ΓΡ.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Call For Price Όχι