Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Τρόποι Αποστολής

 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Η διαδικασία της παράδοσης μπορεί να διαρκέσει έως 1-4 εργάσιμες μέρες. Για το μεγαλύτερο ποσοστό της αστικής Ελληνικής επικράτειας οι παραγγελίες που μπαίνουν έως τις 12:00 το μεσημέρι, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για τους νησιωτικούς προορισμούς χρειάζονται το ελάχιστο 2 ημέρες. Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου) .Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Kόστος Μεταφορικών

Για παραγγελίες με κόστος από 29ευρώ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον η παραγγελία δεν ξεπερνά σε βάρος(μεικτό ή ογκομετρικό*) τα 2 κιλά. Στην περίπτωση που τα ξεπερνά τότε υπάρχει μια έκπτωση 3€ στα μεταφορικά.
Για παράδειγμα μια παραγγελία με κόστος 29ευρώ και 2.5 κιλά βάρος, τα μεταφορικά που θα πληρώσει ο πελάτης μετά την έκπτωση θα είναι μόλις 1€ επιπλέον

Για τις παραγγελίες σας κι εφόσον το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν ξεπερνάει τα 30 κιλά ογκομετρικού βάρους*
Το κόστος αποστολών σε όλη την Ελλάδα διαμορφώνεται:
•  3,00€ μέχρι 2 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό
Αν η περιοχή αποστολής ανήκει στους απομακρυσμένους ή  δυσπρόσιτους προορισμούς βάσει της πολιτικής που ακολουθεί η εταιρεία courier, μπορεί να μην ισχύσει ο παραπάνω τιμοκατάλογος και είναι πιθανό να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις εάν η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας θεωρείται απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη από την Courier. Το υπολογιζόμενο από την Επιχείρηση κόστος αφορά στην αποστολή της παραγγελίας σας από την Επιχείρηση έως το κοντινότερο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει υποκατάστημα της Courier. Μπορείτε να ελέγξετε την διεύθυνση σας, επικοινωνώντας με την courier που θα εξυπηρετήσει την παραγγελία σας, κατόπιν ενημέρωσης από την εταιρεία μας.

*Ογκομετρική Χρέωση

Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν το μεγαλύτερο βάρος. Πραγματικό ή ογκομετρικό. Το ογκομετρικό βάρος καθορίζεται από τον ακόλουθο υπολογισμό: Μήκος Χ Πλάτος Χ Ύψος σε εκατοστά / 5000 = Oγκομετρικό βάρος. Η Επιχείρηση έχει προβεί στους απαραίτητους υπολογισμούς ώστε το κόστος μεταφοράς να υπολογιστεί σωστά.
Απομακρυσμένες ή Δυσπρόσιτες Περιοχές

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.