Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Ολοκληρώθηκε θετικά ο ετήσιος έλεγχος του συστήματος Ασφάλειας και Υγιεινής των τροφίμων ISO 22000:2005

         Κατά την αξιολόγηση που έλαβε χώρα στις 30/10/2018 στης εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βατερό Κοζάνης από τον ανεξάρτητο, διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS  , διαπιστώθηκε η συμμόρφωση του συστήματος με τις απαιτήσεις του  Ευρωπαικού προτύπου διασφάλισης και υγιεινής της ποιότητας Iso 22000:2005.

          Το πρότυπο ISO 22000:2005 περιέχει  τις απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων, και εστιάζει στην αμοιβαία επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας, των προμηθευτών, των πελατών, και των εποπτικών αρχών, στη συστηματική διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας, στον έλεγχο των κινδύνων, και στη συνεχόμενη βελτίωση και ενημέρωση του συστήματος.

           Αντικειμενικός σκοπός της εταιρείας μπαχαρικών και ροφημάτων  είναι η παραγωγή ποιοτικών και πιστοποιημένων προιόντων με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση των καταναλωτών,  η προβολή και προώθηση της Μεσογειακής διατροφής, και τα εξαιρετικής ποιότητας βότανα και αρωματικά φυτά που ευδοκιμούν στην Ελλάδα.

           Η παραγωγική δραστηριότητα λειτουργεί σύμφωνα με τα Ευρωπαικά ποιοτικά πρότυπα απο το 2001, ενώ η εξαγωγική δραστηριότητα επεκτείνεται σε δώδεκα  χώρες. Ιστοσελίδες www.Bagatzounis.com  www.Elgrecoteas.com