Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Η συμμετοχή μας στη ΔΕ Foodexpo 2017

Foodexpo 2017   Με 60.000 Έλληνες και 2.500 ξένους επισκέπτες, η FOOD EXPO 2017, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο  18-20 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO, εδραίωσε πανηγυρικά τη θέση της ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τα Τρόφιμα και Ποτά στη Ν.Α. Ευρώπη! Mέσα σε μόλις 4 χρόνια, η FOOD EXPO κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα μοναδικό εκθεσιακό φαινόμενο, υπερδιπλασιάζοντας τα μεγέθη της με ασύλληπτους ρυθμούς! Η γιγάντωση αυτή οφείλεται εν μέρει στο όραμα και το στρατηγικό σχεδιασμό της διοργανώτριας εταιρείας για τη δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης διεθνούς έκθεσης, αλλά κυρίως στη μοναδικότητα και την ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών. 1.200 εκθέτες • 45.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια Η  FOOD EXPO 2017 κατάφερε να αυξήσει την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των επισκεπτών της, προσελκύοντας 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Β/νίας Τροφίμων & Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Εστίασης. Δεν είναι τυχαίο ότι για την έκθεση έδειξαν ενδιαφέρον φέτος δεκάδες εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, καθώς και εκπρόσωποι από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες 15 χωρών που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το οργανωτικό επίπεδο, τον τεράστιο αριθμό των εκθετών και τον πλούτο των εκθεμάτων. Συγχρόνως, πλήθος εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο έδωσαν δυναμικό παρών, πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, ενώ χάρη στη FOOD EXPO, η ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων & Ποτών διαδόθηκε στα πέρατα του κόσμου. 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις! Όλη η αγορά Τροφίμων & Ποτών της Ελλάδας έδωσε δυναμικό "παρών" στην 4η FOOD EXPO, όπως μπορεί κανείς να δει και στην παρακάτω απεικόνιση ανάλυσης επισκεπτών ανά κλάδο δραστηριότητας.
Mεγάλος αριθμός επισκεπτών από την επαρχία Η 4η FOOD EXPO 2017 υποδέχθηκε εκπροσώπους όλων των κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχουν συνάφεια με Τρόφιμα και Ποτά από όλη την Ελλάδα! Μάλιστα, το 46% των επισκεπτών προήλθε από την Περιφέρεια.
2.500 Διεθνείς Επισκέπτες Η 4η FOOD EXPO είναι η μόνη έκθεση στην Ελλάδα ποηυ συγκέντρωσε 2.500 διεθνείς επισκέπτες από 87 χώρες! Οι 650 από αυτούς εντάχθηκαν στο πρόγραμμα hosted buyers και πραγματοποίησαν 11.500 προγραμματισμένα b2b meetings με τους εκθέτες!