Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Αρωματικά Φυτά & Βότανα

Η Ελλάδα είναι μία από τις ποιο πλούσιες χώρες σε χλωρίδα και ιδιαίτερα σε αρωματικά φυτά και βότανα.
Πάνω από 6000 είδη φυτών είναι αυτοφυή στην χώρα μας. Τα αρωματικά φυτά και βότανα βρίσκονται στον πυρήνα της μεσογειακής διατροφής.
Είτε σαν αφεψηματα, είτε σαν καρυκεύματα άλλα ακόμη  και σαν καταπλάσματα  χρησιμοποιούνται από τα αρχαία χρόνια στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό (Ευρώπη, Αμερική) το οποίο συνεχώς εντείνεται.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται τα αρωματικά φυτά για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του, να εκμεταλλευτεί τις αντιοξειδωτικές ουσίες τους, άλλα και να χρησιμοποιήσει ευρύτατα τα αρώματα τους σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, από τρόφιμα μέχρι και …σκωροκτόνα και εντομοαπωθητικά προϊόντα!!!!
 
Η γκάμα είναι τεράστια άλλα τα ευρέως γνωστά είναι κυρίως η ρίγανη (Origanum), το τσάι του βουνού (Sideritis), χαμομήλι (matricaria chamomilla) το φασκόμηλο (salvia)
κλπ. έχουν κατακτήσει τους σύγχρονους καταναλωτές  και κερδίζουν συνεχώς περισσότερους.
Οι δεκάδες μελέτες που καταδεικνύουν την ωφέλεια τους για την υγεία άλλα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που αποκτούν από το ελληνικό κλίμα τα έχουν αναδείξει στην κορυφή της καταναλωτικής προτίμησης.
 
Οι πολλαπλές συσκευασίες και οι διάφορες μορφές προσφέρουν στους καταναλωτές ευκολία στην χρήση.
 
Ειδικά στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με το μεγάλο υψόμετρο και το ηπειρωτικό κλίμα, ευδοκιμούν δεκάδες είδη αρωματικών φυτών.
Η  εταιρεία μας, σε συνεργασία με, ευαισθητοποιημένους αγρότες της περιοχής, καλλιεργεί, ελέγχει και συσκευάζει με οικολογική συνείδηση μία γκάμα αρωματικών φυτών η οποία μεγαλώνει συνεχώς.


Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια προώθησης τους στο εξωτερικό.