Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Μπλε βαφή αυγών 2γρ

Περισσοτερες Οψεις

Μπλε βαφή αυγών 2γρ

1,36 €
Product Code: ΜΙΝ-108090
Οι βαφές αυγών παραδοσιακά ήταν μεταλλική σκόνη η οποία βραζόταν για να βάψει τα αυγά. Τις τελευταίες όμως δεκαετίες σύμφωνα με τις προσταγές της Ε.Ε. απαγορεύτηκαν και είναι πλέον φυσικές χρωστικές τροφίμων, οι οποίες είναι μή τοξικές και κατάλληλες για τρόφιμα.

Η Briliant blue FCF είναι μια χρωστική που χρησιμοποιείται σαν βελτιωτικό χρώματος στα τρόφιμα. Η σήμανση της διεθνώς είναι ο αριθμός Ε 133. Είναι διαλυτή στο νερό και το διάλυμα έχει μέγιστη απορρόφηση στα 620nm. Η χημική της ονομασία είναι a-[4-(N-Ethyl-3-SulfonatoBenzy1 Amino)Pheny1]-a-[4-(N-Ethyl-3-Sulfonato Benzylamino)Cyclohexa-2,5-Dienylidene] Toluene-2-Sulfonate.

ΜΠΛΕ ΒΑΦΗ ΑΥΓΩΝ 16X50X2GR
Οι βαφές αυγών παραδοσιακά ήταν μεταλλική σκόνη η οποία βραζόταν για να βάψει τα αυγά. Τις τελευταίες όμως δεκαετίες σύμφωνα με τις προσταγές της Ε.Ε. απαγορεύτηκαν και είναι πλέον φυσικές χρωστικές τροφίμων, οι οποίες είναι μή τοξικές και κατάλληλες για τρόφιμα. Η Briliant blue FCF είναι μια χρωστική που χρησιμοποιείται σαν βελτιωτικό χρώματος στα τρόφιμα. Η σήμανση της διεθνώς είναι ο αριθμός Ε 133. Είναι διαλυτή στο νερό και το διάλυμα έχει μέγιστη απορρόφηση στα 620nm. Η χημική της ονομασία είναι a-[4-(N-Ethyl-3-SulfonatoBenzy1 Amino)Pheny1]-a-[4-(N-Ethyl-3-Sulfonato Benzylamino)Cyclohexa-2,5-Dienylidene] Toluene-2-Sulfonate. ΜΠΛΕ ΒΑΦΗ ΑΥΓΩΝ 16X50X2GR

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Call For Price Όχι