Ποιοί είμαστε και τι σας προσφέρουμε.
Μια περιεκτική ματιά στην Εταιρεία, την Ιστορία και τη Γκάμα μας

Κόκκινη βαφή αυγών 2γρ

Περισσοτερες Οψεις

Κόκκινη βαφή αυγών 2γρ

1,36 €
Product Code: ΜΙΝ-108060
Οι βαφές αυγών παραδοσιακά ήταν μεταλλική σκόνη η οποία βραζόταν για να βάψει τα αυγά. Τις τελευταίες όμως δεκαετίες σύμφωνα με τις προσταγές της Ε.Ε. απαγορευτηκαν και είναι πλέον φυσικές χρωστικές τροφίμων, οι οποίες είναι μή τοξικές και κατάλληλες για τρόφιμα.

Η καρμοϊσίνη είναι μια κόκκινη συνθετική χρωστική. Συνήθως βρίσκεται και ως άλας δινατρίου. Έχει διεθνή σήμανση με τον αριθμό Ε 122. Η χημική της ονομασία είναι Disodium 4- Hydroxy -3-(4-Sulfonato-1-Naphthylazo) Naphtylene-1-Sulfonate.

ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ 16X50X2GR
Οι βαφές αυγών παραδοσιακά ήταν μεταλλική σκόνη η οποία βραζόταν για να βάψει τα αυγά. Τις τελευταίες όμως δεκαετίες σύμφωνα με τις προσταγές της Ε.Ε. απαγορευτηκαν και είναι πλέον φυσικές χρωστικές τροφίμων, οι οποίες είναι μή τοξικές και κατάλληλες για τρόφιμα. Η καρμοϊσίνη είναι μια κόκκινη συνθετική χρωστική. Συνήθως βρίσκεται και ως άλας δινατρίου. Έχει διεθνή σήμανση με τον αριθμό Ε 122. Η χημική της ονομασία είναι Disodium 4- Hydroxy -3-(4-Sulfonato-1-Naphthylazo) Naphtylene-1-Sulfonate. ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ 16X50X2GR

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Call For Price Όχι